Protipožiarny okenný a dverový systém

Protipožiarny okenný a dverový systém

Moderné prevedenie hliníka dokonale zapadne do moderného dizajnu každej novostavby. Veľké presklené okná dnes častokrát tvoria aj tretinu celkovej stavby. Okrem okien sú však populárne aj hliníkové dvere. Neutrálna farba a moderný dizajn urobia z každého interiéru trendy domácnosť ako z katalógu. Dizajnová stránka hliníkových okien a dverí je samozrejmosťou, o ktorej každý vie. No viete aj o výborných vlastnostiach hliníka? Hliník bol zvolený na okná a dvere najmä z hľadiska jeho hmotnosti. Veľmi nízka hmotnosť dáva možnosť aj montáži nadrozmerných okien a dverí.

protipožiarne dvere

Takéto veľké hliníkové dvere sa aj napriek rozmeru veľmi ľahko otvárajú. Nebudete mať problém ako so zasúvacími dverami tak aj s klasickým otváraním. Hliník sa tiež vyznačuje ďalšími výbornými vlastnosťami. V prípade okien a dverí určite oceníte jeho tepelnoizolačnú funkciu. Vykurovaná domácnosť stráca teplo najmä cez nezaistené časti okien a dverí. Kvalitná montáž hliníkových okien a dverí však zabezpečí dokonalú izoláciu a únik tepla je takmer nulový. Čo však určite oceníte v prípade okien a dverí je protipožiarny systém. Ponuka okenných protipožiarnych systémov na lmmont.sk zahŕňa špeciálne deliace steny odolné voči ohňu a dymu.

protipožiarne dvere

Táto skupina výrobkov je doplnená tiež certifikovanými ľahkými dymotesnými dverami bez požiarnej odolnosti. Systém MB-86EI je kombináciou klasického okennej a protipožiarnej steny. Sú splnené požiadavky všetkých predpisov a noriem, z hľadiska úspory energie a ochrany životného prostredia. Zároveň je tiež zabezpečená správna protipožiarna bezpečnosť. Pokiaľ ste vy rozhodnutý pre hliníkové okná a protipožiarne dvere https://lmmont.sk/okna-brany-hlinikove-systemy/protipoziarne-konstrukcie/ navštívte stránku lmmont sk. Dozviete sa o možnosti realizácie hliníkových a protipožiarnych okien a dverí aj do vašej domácnosti. Na lmmont.sk vám radi odpovedia všetky vaše otázky ešte dnes.