Rezervácia tantrickej masáže

Rezervácia tantrickej masáže

Nepozerajte sa na názory spoločnosti a odvážte sa rezervovať si svoju vysnívanú erotickú masáž, z ktorej odídete ako znovuzrodený a oslobodený. Stačí si jednoducho vybrať z množstva tantrických erotických programov, ktoré bratislavský tantrický salón Tantra Diamond ponúka. Následne si zvolíte jednu z krásnych dievčat Tantra Team-u, ktoré vám dotykmi doprajú všetku slasť sveta. Rezervácia prebieha veľmi jednoducho a máte ju hotovú za pár minút. Políčko rezervácia svieti na úvodnej internetovej stránke Tantra Diamond v pravom hornom rohu, takže ho určite nemožno prehliadnuť.

žena

Prvým krokom pred hýčkaním svojho tela krásnou ženou je výber tantrického masážneho programu. V ponuke tohto tantrického salóna je klasická tantra, body tantra, vzájomná body tantra, love game tantra, romantic tantra, magic tantra, couple tantra, double body, double pleasure, secret dark, masáž pre ženy a senzual tantra. Rozhodne máte z čoho vyberať. Pri každom masážnom programe je uvedené presné trvanie, od ktorého sa odvíja aj cena tohto tantrického masážneho programu. Ďalším krokom je zvolenie si pracovníčky, teda licencovanej tantrickej masérky, ktorá sa bude pohrávať so sexuálnou energiou iskriacou medzi vami.

žena

Je na vás, či sa rozhodnete pre Mary, Wewe, Miu, Oliviu, Biancu, Lajlu, Cassie, Isabel, Lili, Zaru alebo sa necháte prekvapiť, a to v položke,,ľubovoľná masérka.´´ Po zadaní termínu vám systém automaticky vyhodnotí, či je vami zvolená masérka v tento dátum prístupná a môže sa vám tak plne venovať. Stránka bude niekoľko sekúnd kontrolovať dostupnosť a potom vás oboznámi s tým, či môže všetko prebehnúť tak, ako si prajete. Následne vás už len stránka požiada o vyplnenie kontaktného formulára, v ktorom uvediete svoje meno, e-mail a číslo mobilného telefónu, na ktorom bude možné vás zastihnúť.